Någonting de alltid har drömt om?

De som är lärare, har de alltid drömt om att bli lärare? Har det alltid varit deras drömjobb? För det är ju mycket jobb; rätta prov på fritiden, skriva study guide och kopiera och skriva alla dessa viktiga papper, vara säkra på att de kan allting som man ska lära ut..... Och så får man inte så mycket lön?? Vem vill ha ett hårt jobb som inte man får så mycket betalt för?
Kanske hade man inget drömjobb och bara valde lärare, kanske kunde man inte söka till något annat jobb för att man inte passade till det, eller alltså inte hade kunskaperna? 
Eller så kanske man faktiskt ville bli lärare..... :o 

Man kanske älskar barn, man kanske älskar mycket jobb och mycket lön, man kanske älskar att styra och bestämma över massa barn, ha makten, och så vidare.
Vissa verkar inte gilla barn, och de som läser det här fattar nog vem jag menar.. de älskar bara att styra och bestämma, skälla och sånt över dem. 

Ja, jag kommer iallafall aldrig fatta hur man kan drömma om att bli lärare. Och ni som kanske gör det, ta inte illa upp, men det låter inte direkt som ett drömjobb.. Man ska ju dessutom ha något som man får mycket pengar för, som advokat till exempel ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!