Inatt drömde jag om tåget..

Japp, jag drömde om det där tåget som jag skrev om förut. Jag satt på ett tåg, helt ensam vid ett bord. Jag kommer ihåg att ms Lidgard var med för vi åkte med några från skolan. På vägen så var det som mini-tåg som åkte fram och tillbaka bredvid oss. Rätt konstig.... :P
Kan visa drömtydningen igen!

Tåget för oss genom livet, och vi måste följa med vare sig vi vill eller inte, tycker vi. Men det är fel. Varje människa har en fri vilja och är inte bara ett kolli som fraktas fram. Drömmen är en varning att inte "missa tåget". Det gäller att inte komma "för sent".

Jag tror jag vet vad det betyder....
Eftersom det är så mycket som förändras just nu...
Det här är rätt coolt ändå, att man kan tyda drömmar! Och vissa saker stämmer ju faktiskt!

Celebrity thoughts

Haha såna här är så roliga :)
Här är  några som jag hittade!

HAHAHA xD

TYPISKT DEM....

VET NI VAD SOM ÄR SÅ TYPISKT KILLAR???

De ska alltid misstolka allting, om ni fattar vad jag menar. Om jag säger någonting så misstolkar de det och får det att låta som om det jag sa hade att göra med ni-vet-vad. 
Det är ju bara ibland de gör det. De måste liksom tänka på allting åt det hållet. Vi tjejer gör ju inte sånt, men ni vet hur killar är..... ibland.
En mogen kille tänker inte så! Tänk om man skulle försöka ha en seriös konversation med sin kille och han misstolkar någonting man säger och skrattar åt en och man måste förklara vad man egentligen menade?
Men det är väl sånt killar tänker på och om det tänker på det så måste de såklart misstolka det. Eller så är det bara så deras humor är. Aja, de har deras humor och vi tjejer har vår. Vi förstår (oftast) inte deras och de förstår inte vår.

Om det är någon kille som läser detta (vilket jag tvivlar på) så menar jag inte att ni alltid tänker så, men det är bara ibland man inte kan säga någonting som nästan låter som det handlar om ni-vet-vad. Alla gör inte sånt heller!

Men det är i alla fall typiskt killar :P

Aaaaah

Allting jag vill titta på som går på tv går mitt i natten!! Det finns t. ex en talkshow som jag vill se, Jan Leno tror jag, och det går 1:35 inatt. Men jag tänker nog titta på det ändå, jag var typ uppe så länge igår också haha!

Kmr uppdatera mer sedan men nu ska jag klä på mig. Jag har inte gjort det än för jag duschade förut och ja... jag är slö, TAHA!
PUUUUUUUUUUUSS

Hej svejs!

So-provet gick rätt så bra! Jag satt hela tisdagen och onsdagen och pluggade för jag hade typ inte gjort det innan hehe :P

Men man får väl hoppas att det gick bra :) 

Aja, jag har ingenting att skriva om just nu men snälla rara, ge mig tips på vad jag ska skriva om för jag har ingen aning :S

PUSS OCH KRAAAAAAAAAAM!

So-prov imorgon jag kommer dööööööööö!

ja, jag kommer dö R.I.P FANNY OLSSON!!
Det kanske kommer gå bra men man får ju se :P
Kommer uppdatera mer imorgon lovar och på fredag så är vi lediga och vi har inga läxor att göra då så jag kommer nog uppdatera mycket om jag inte bestämmer att hitta på något med mina kompisar ;)
Hejdööööö

Drömmar

Man drömmer varje natt men det är bara några få drömmar som man kommer ihåg. De är konstiga och har ingen betydelse tycker man, men faktiskt så kan de ha det!
  • FRIERI Avslå (du säger nej): Din kärlek är obesvarad
  • FLYGA Drömmer du att du flyger som en fågel i luften så kan det vara ett uttryck för lyckan att höja sig över vardagens enahanda och inger ofta lyckokänsla
  • TÅG Tåget för oss genom livet, och vi måste följa med vare sig vi vill eller inte, tycker vi. Men det är fel. Varje människa har en fri vilja och är inte bara ett kolli som fraktas fram. Drömmen är en varning att inte "missa tåget". Det gäller att inte komma "för sent".
  • CIGARETT Se annan röka: Flyktig (kort) förälskelse
  • DOFT Välluktande: Ledsamheter
  • SPRINGA Vilja men inte kunna: Du har svårt att övertyga din vän om dina uppriktiga känslor
  • VÅT Vara eller bli: Du håller på att bli förälskad

I'm back for good!

Jag har saknat den här bloggen! Min kusin tyckte också att denna var mycket bättre och jag håller med, så..... ja det är tillbaka till den här då! Jag kommer skriva om roliga saker som förut men också om mode och tips och sånt så det ska jag int sluta skriva om!
SKRIVER MER IMORGON, MÅSTE SOVA SNART FÖR JAG BÖRJAR 8:00 IMORGON!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!